tag:blogger.com,1999:blog-5657472163746720613.post3424631500761519537..comments2023-07-05T14:15:29.197+02:00Comments on Nyers konyha: Csokis-meggyes torta /Chocolate-cherry cake/Sütő Mónikahttp://www.blogger.com/profile/05073708188625155423noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5657472163746720613.post-47301994852227124142011-05-27T22:55:24.124+02:002011-05-27T22:55:24.124+02:00De igen, jó!
:-D
Nem gondoltam volna, hogy az van ...De igen, jó!<br />:-D<br />Nem gondoltam volna, hogy az van otthon...attól is szuper zselés lesz.Sütő Mónikahttps://www.blogger.com/profile/05073708188625155423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5657472163746720613.post-63044365461540758452011-05-26T21:54:13.030+02:002011-05-26T21:54:13.030+02:00Koszonom szepen. Az agar agar erre nem jo?
KatiKoszonom szepen. Az agar agar erre nem jo?<br />KatiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5657472163746720613.post-26371696158069041792011-05-25T22:11:48.059+02:002011-05-25T22:11:48.059+02:00Szia!
Jó lenne ha lenne, mert az zselésít illetve ...Szia!<br />Jó lenne ha lenne, mert az zselésít illetve szívja fel a felesleges folyadékot. Nagyon egészséges, jót tesz a beleknek, a legtöbb drága béltisztító részben ebből áll.<br /><br /> Ha nincs, tanácsolom, hogy készíts 1-1,5 centis peremet körben a tésztának, így ez megtartja a meggyet. Ha a meggyeket nem teszed aprítógépbe, hanem csak lecsepegteted, esetleg kinyomkodod nem enged annyi levet, mint ha aprítógépeznéd. Ha nincs gondod a zabkorpával tehetsz a tésztára a meggy alá, az is felvesz a nedvességből. A csokikrémet akár kenheted az egész tetejére is így a meggyek közötti üregeket is kitölti, a végén meg tehetsz rá mintának még meggyet...<br />Sok sikert!<br />Majd írj milyen lett:-)Sütő Mónikahttps://www.blogger.com/profile/05073708188625155423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5657472163746720613.post-62940081919291957572011-05-23T18:14:18.110+02:002011-05-23T18:14:18.110+02:00Szia Monika.
Megszeretnem kerdezni ha kihagyom ap...Szia Monika.<br /><br />Megszeretnem kerdezni ha kihagyom apsyllium husk (útifűmag héjat) az nagy gondott okoz. Meg probalom beszerezni de ha nem sikerul, akkor felek a torta nem lesz jo. Koszonom a valaszodat ellore is.<br />KatiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5657472163746720613.post-17433153179688547662011-03-23T16:22:06.758+01:002011-03-23T16:22:06.758+01:00SzEra!
Köszönöm!
Bizony nagy meglepi volt! Munka...SzEra!<br /><br />Köszönöm!<br /><br />Bizony nagy meglepi volt! Munkaidő alatt érkeztünk és egy nyers torta, na ilyen ajándékra nem számít az ember!:-DSütő Mónikahttps://www.blogger.com/profile/05073708188625155423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5657472163746720613.post-71159058095667374202011-03-23T16:20:23.041+01:002011-03-23T16:20:23.041+01:00Szia Edit!
Jó ötlet, mert ízre mindegyik más...
A...Szia Edit!<br /><br />Jó ötlet, mert ízre mindegyik más...<br />A mazsola tökéletes datolya helyett. <br />A tálcás datolyák általában cukrozottak, én zacskósat szoktam venni, fél kilós kiszerelésben Kalifa névre hallgat és Spárba, Tescoba is van.Sütő Mónikahttps://www.blogger.com/profile/05073708188625155423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5657472163746720613.post-34824207835237574172011-03-23T11:03:15.320+01:002011-03-23T11:03:15.320+01:00Ez már megint gyönyörű !!! Örülhetett az ünnepelt....Ez már megint gyönyörű !!! Örülhetett az ünnepelt.ezisénhttps://www.blogger.com/profile/05007111382324190257noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5657472163746720613.post-41786440225513465322011-03-23T08:19:45.571+01:002011-03-23T08:19:45.571+01:00Szia Mónika!
Köszönöm a válaszodat. Azt hiszem min...Szia Mónika!<br />Köszönöm a válaszodat. Azt hiszem mindkettő változatot ki fogom próbálni, mert meg kell találjam a családom szája ízének megfelelő ízvilágot:-)<br />Csodásan néz ki a torta, azt hiszem ezt is ki fogom próbálni. Többször felmerült bennem egy kérdés, remélem tudsz válaszolni: Gyakran használsz alapanyagként datolyát. Érdekelne, hogy hol szerzed be és milyen termék, mert "felénk" csak olyat találok, amit glükóz szirupos áztatás után aszalnak és ez nyilván nem az igazi, eddig megpróbáltam behelyettesíteni, a mazsola tűnt a legegyszerűbbnek. Mit gondolsz?edithttps://www.blogger.com/profile/09418153788127461947noreply@blogger.com