tag:blogger.com,1999:blog-5657472163746720613.post7044940171807497449..comments2023-07-05T14:15:29.197+02:00Comments on Nyers konyha: Kókuszos habkarikaSütő Mónikahttp://www.blogger.com/profile/05073708188625155423noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5657472163746720613.post-1632565916000960252011-03-22T19:29:06.543+01:002011-03-22T19:29:06.543+01:00Egy hónapig csinálta velem, de most megint ő kérte...Egy hónapig csinálta velem, de most megint ő kérte, hogy csatlakozhasson...:-D<br /><br />Én se tudok róla, most rákerestem és azt látom, hogy hőhatással készítenek belőle dolgokat, ill. azt írják a levelében több értékes tartalom van, mint a gyökerében. Semleges ízű így biztos jó kiinduló sok ételhez, de nyersen szerintem nem jó, mert méreganyagot tartalmaz...<br /><br />Ha esetleg kipróbálod, kíváncsi lennék a tapasztalatodra!Sütő Mónikahttps://www.blogger.com/profile/05073708188625155423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5657472163746720613.post-19349679270280591902011-03-22T18:44:11.691+01:002011-03-22T18:44:11.691+01:00Nahát! Én bizony azt hittem, hogy a testvéred még ...Nahát! Én bizony azt hittem, hogy a testvéred még mindig nyers étrenden van. Még egy picit irigykedtem is. :-) De lehet, hogy csak nem olvaslak elég figyelmesen... <br /><br /><br />Az én kérdésem, hogy a Tapioka mint sűrítőanyag előfordul a nyerskonyhádban?<br />Láttam a bioboltban, de nem tudok róla semmit... És te?Makay Anikóhttps://www.blogger.com/profile/00691917977053990962noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5657472163746720613.post-39327533370065519082011-03-22T10:37:46.574+01:002011-03-22T10:37:46.574+01:00Szia Edit!
Köszönöm!:-) Valahol ez is az egyik cé...Szia Edit!<br /><br />Köszönöm!:-) Valahol ez is az egyik cél, hogy ami egészséges nyers étel, azért kívánatos, szép és finom is legyen! Örülök, ha ez eljut másokhoz is...<br /><br />Csináltam már valami hasonlót, de az aszalás után keményebb ropogósabb lett, persze ha hamarabb kiveszed az aszalóból lehet puhább állagot is elérni. Kókuszcsók és társai néven találod meg, itt jobbra a legolvasottabb írásaim között. Ott cukkinit turmixoltam, persze hámozás után, és ebbe kevertem a többi hozzávalót. <br /><br />Ha ragaszkodsz a magos változathoz, csinálhatod, napraforgóval, vagy mandulával. A dió elnyomná az ízét, na meg jóval sötétebb lenne.<br /><br />Sok sikert és jó egészséget!:-)Sütő Mónikahttps://www.blogger.com/profile/05073708188625155423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5657472163746720613.post-59005878580851040902011-03-22T07:39:26.598+01:002011-03-22T07:39:26.598+01:00Szia Mónika!
Nagyon tetszenek az ételek, amiket k...Szia Mónika!<br /><br />Nagyon tetszenek az ételek, amiket készítesz, sokat segít abban, hogy a családomnak elfogathatóvá tegyem azt a látásmódot, életszemléletet, amiben hiszek. Nagyon tetszik ez a karika is, de most nincs itthon kesum. Szerinted mivel lehetne helyettesíteni?(Szeretném ma elkészíteni, de szerintem esélyem sincs, hogy a faluban sótlan, natúr kesudiót beszerezzek, így viszont csak holnap, vagy később tudnám elkészíteni)edithttps://www.blogger.com/profile/09418153788127461947noreply@blogger.com