Sziasztok! Mostanában kezdtem én is csíráztatással foglalkozni. Vettem vízkultúrás csíráztató tálakat, és kíváncsi vagyok, hogy milyen magokat lehet/érdemes csíráztatni fogyasztás céljából. A rizs felkeltette érdeklődésemet, mert azt hittem, hogy hántolt állapotban nem lehet csíráztatni. Vagy mégis? Milyen fajta rizst kell ehhez beszerezni és honnan? Köszi a válaszokat, Robi
Sziasztok! Mostanában kezdtem én is csíráztatással foglalkozni. Vettem vízkultúrás csíráztató tálakat, és kíváncsi vagyok, hogy milyen magokat lehet/érdemes csíráztatni fogyasztás céljából. A rizs felkeltette érdeklődésemet, mert azt hittem, hogy hántolt állapotban nem lehet csíráztatni. Vagy mégis? Milyen fajta rizst kell ehhez beszerezni és honnan? Köszi a válaszokat, Robi
VálaszTörlésSzia Robi!
VálaszTörlésEz vadrizs volt :) Jó kísérletezést!