2011. október 28., péntek

Joghurtos -almás energiaszelet:

Mostanában nagyon jól vagyok!:) Telis tele energiával, örömmel, szeretettel, körbe ölelném a világot. Érezni a levegőben a változást, és ez a csontunkig hatol. Nem tudom más, hogy van ezzel, de bennem béke van, elfogadás, fizikai könnyebbség és valahogy érzékenyebb lettem a világra, másokra. Tetszenek ezek a változások és az is, hogy egyre többen vannak, akik hozzám fordulnak, tanácsért, vagy csak beszélgetni. Ez annyira jó! Érzem a bizalmat, a szeretetet, az őszinte érdeklődést. Tele vagyunk jó emberekkel! Éljen az aranykor! Szeretet, béke és áldás mindenkinek!:)

És, hogy nektek is annyi energiátok legyen, mint nekem, íme egy jó kis recept! :D
Mindenki imádta, anya meg is kért, hogy készítsek csak neki 1-2 adagot, mert ezt szívesen elrágcsálná...

Joghurtos -almás energiaszelet:

200 gramm mandula (1,5 csésze)
100 gramm napraforgó (3/4 csésze)
100 gramm kókuszdara(1,5 csésze)
200 gramm mazsola (1 csomag)
1 csésze zabpehely vagy zabkorpa
3 citrom reszelt héja
1 evőkanál kakaópor
2 banán
4 alma
vanília
fahéj
méz

A hozzávalókat aprítógépben összedolgozzuk, majd aszaló tapadásmentes lapjára öntjük, elsimítjuk olyan 1 centiméter vastagon, erre jöhet a joghurt, majd aszaljuk. Ha a teteje megszáradt,( úgy 12 óra múlva) meg lehet fordítani és szárazra aszalni, ez még kb. 12 óra, és lehet szeletelni, majd fogyasztani:D

Joghurt:
Kesudiót turmixolunk, málna levével, vagy meggylével és mézzel. Ezt próbáljuk jó sűrűre, és krémesre turmixolni, majd a " joghurtot öntsük egy habnyomóba, vagy műanyag zacskóba, aminek az egyik sarkát vágjuk ki ollóval, így nyomhatunk csíkokat, cakkokat, különböző alakzatokat az energiaszeletre.

Nincsenek megjegyzések: