Sziasztok! Mostanában kezdtem én is csíráztatással foglalkozni. Vettem vízkultúrás csíráztató tálakat, és kíváncsi vagyok, hogy milyen magokat lehet/érdemes csíráztatni fogyasztás céljából. A rizs felkeltette érdeklődésemet, mert azt hittem, hogy hántolt állapotban nem lehet csíráztatni. Vagy mégis? Milyen fajta rizst kell ehhez beszerezni és honnan? Köszi a válaszokat, Robi
2 megjegyzés:
Sziasztok! Mostanában kezdtem én is csíráztatással foglalkozni. Vettem vízkultúrás csíráztató tálakat, és kíváncsi vagyok, hogy milyen magokat lehet/érdemes csíráztatni fogyasztás céljából. A rizs felkeltette érdeklődésemet, mert azt hittem, hogy hántolt állapotban nem lehet csíráztatni. Vagy mégis? Milyen fajta rizst kell ehhez beszerezni és honnan? Köszi a válaszokat, Robi
Szia Robi!
Ez vadrizs volt :) Jó kísérletezést!
Megjegyzés küldése