2011. június 13., hétfő

Neera kúra vége, padlizsán krém

Itt a vége. Na nem kell megijedni, csak a Neera lé böjtömnek jött el a vége. Igen, most úgy döntöttem, hogy elég lesz egy 7 napos, mivel tavasszal már csináltam egy nagyobb méregtelenítést. Érdemes volt átböjtölni ezt a 7 napot, mert jobb a közérzetem, szebb lett a bőröm, fogytam 3 kilót és béke költözött belém, béke és harmónia. Igen, vége a böjtnek, de ez nem azt jelenti, hogy most nagy kanállal habzsolom az ételeket. Most a zöld turmixokat, salátákat és gyümölcsöket fogom elsősorban fogyasztani, a magokat igyekszem minimalizálni. Folyamatosan van friss finomság a kertben, délben csak kimegyek és szedek sóskát, ribizlit, borsót, epret, ami csak a kezem közelébe kerül. Ez a recept még a böjt előtt készült. Sokan tartanak a nyers padlizsántól, mert egyszer már csalódtak, keserű volt. Szerintem érdemes próbálkozni és felhasználás előtt megkóstolni a padlizsánt, hogy rendben van-e a minősége?!

Padlizsán krém:
1 padlizsán
1 paradicsom
fél csomag snidling
citromlé
olíva olaj
1 gerezd fokhagyma
bors
Mindent aprítógépbe tettem és kenhető állagúra dolgoztam.

Hajdinás pizza alapra kentem, friss zöldségekkel tálaltam.

2 megjegyzés:

ezisén írta...

Ügyes vagy Neera kúráddal. Gratulálok!!

Bevallom hiányzott a friss recept, ráadásul ez meg a kedvenc zöldségem is ::))

Sütő Mónika írta...

Köszi, azért bírhattam volna tovább is, csak ez a 3 nap a családdal megnehezítette a dolgot...nekem meg Te hiányzol, de ahogy néztem a következő 2 Joan összejövetelen biztos nem tudok részt venni. De a telem szabad:-) Pusza, ja és próbálkozz a padlizsánnal biztos találsz olyan receptet ami nyersen is bejön:-)