2011. november 28., hétfő

Ismét csíra

Előkerestem a csíráztató táljaimat, és feltöltöttem apró kis magokkal, várva a finom, zsenge kis növénykezdeményeket. Tudom, hogy jó lenne télen- nyáron friss csírákat fogyasztani, de én egyenlőre csak télen szoktam. Nyáron elvagyok a sok zöld levéllel, zöldséggel és gyümölccsel, most viszont egyre nehezebb friss, bio zöldhöz jutni, így nevelgetek magamnak, csíra formájában. Sokszor amikor a konyhában tevékenykedek, bele csippentek a csírákba, és abból falatozok. Klassz hozzávalója lehet salátáknak, zöld turmixoknak, lehet préselni a levét, vagy akár a szendvicsünket feldobni, élőbbé tenni vele. Na igen, nem csak az ételünket, hanem magunkat is sokkal elevenebbé tehetjük csírák fogyasztásával!:)

 Íme egy kis érdekesség:










Ha kirlián fotót nézünk egy lencsecsíráról, aminek a rezgésszáma messze magasabb mint 150 MHz. Maga az élő csíra szinte nem is látszik a képen, csak az a fantasztikus energia, ami kék, fehér és vörös színekben kiáramlik ebből az ételből.
 Valójában ezt az energiát,  nem csak láthatjuk hanem érezhetjük is, ha megesszük. De a különbséget is érezhetjük, amit ez az ÉLŐ étel  és az a HALOTT étel, ad vagy vesz el ,mint mondjuk a 3-7 MHZ tartományban található hamburger, vagy csirkehús vagy egy vasárnapi pörkölt, ami után le kell, hogy feküdjünk. Nos, minél több élő, friss, biogén ételt eszünk annál energikusabbá válunk.

A halál 50 megahertz körül kezdődik!

A vitaminok és étrend-kiegészítők zöme 10 megahertz körül rezeg!
Többek között ez is magyarázat, arra, hogy nagyon sok készítménynek a felszívódása csak 3-15%.

A csirke 3-7 me
gahertz körül rezeg.
Dr. Young megmérte az  ételek és az egészséges test szerveinek rezgését is: a szívet, a májat, az agyat. és úgy találta, hogy ha egészségesek, akkor 70 megahertz körül rezegnek.
A rákos sejtek 40 megahertz körül rezegnek!


A hamburgernek hozzávetőleg 3-7 MHz között van az energia értéke. Hát nem elképesztően alacsony!

2 megjegyzés:

Tamás írta...

Szia, látom beindítottalak a csíráztatásra és még a Kirlián fotóknak is utána néztél :)
Örülök nagyon! sok sikert a csíráztatáshoz, én ma pl.mákot áztattam be, ez a következő mag amit sikeresen szeretnék csíráztatni, különösen jó a csontokra!

Sütő Mónika írta...

Igen-igen! Úgy látom már mindenki csíráztat!:D

Alig várom, hogy tavasz legyen és mehessek megismerni még több vad és gyógynövényt! Most voltam Szabó Gyuri bácsi egy előadásán, nagyon érdekel a téma...