Néhány hete készítettem ezeket a krékereket, talán még nem késő és Ti is kipróbálhatjátok. Ezen a héten már nem mertem medvehagymát szedni, mert bimbós volt és egy része virágzott. A medvehagymás kréker nekem nagyon bejött igaz mindent szeretek ami hagymás:-) Ha már nincs medvehagyma, snidlinggel vagy fokhagymaszárral is el lehet készíteni.
Sárgarépás kréker:
2 alma
1 cukkini
4 kisebb répa
só
4 evőkanál lenmag( lehet őrölt is)
1 kanál útifűmaghéj
kevés víz
Hozzávalókat kevés vízzel turmixoljuk, majd aszaló tapadásmentes lapjára kenjük és megaszaljuk. Ha egyik fele száraz, lehúzzuk a lapról és ropogósra aszaljuk.
Medvehagymás kréker:
2 alma
1 cukkini
4 kisebb répa
só
4 evőkanál lenmag( lehet őrölt is)
1 csokor medvehagyma
1 kanál útifűmaghéj
kevés víz
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése