Waldorf salátával töltött gyömbéres - medvehagymás palacsinta:
Töltelék:
1 csésze kockára vágott zeller
1 csésze kockára vágott alma
Majonéz:
fél csésze áztatott dió
fél csésze áztatott napraforgó
csipet só
1 kanál agavé szirup
1-2 kanál citromlé
fél evőkanál utifű maghéj
pici bors (fehér az jobb)
víz
A majonézhez turmixgépben simára keverjük a hozzávalókat. Annyi vizet tegyünk hozzá, hogy olyan sűrű legyen , mint az igazi.
A zellert és almát aprítógépben kicsire daraboljuk, majd ráöntjük a majonézt.
1 kanál agavé szirup
1-2 kanál citromlé
fél evőkanál utifű maghéj
pici bors (fehér az jobb)
víz
A majonézhez turmixgépben simára keverjük a hozzávalókat. Annyi vizet tegyünk hozzá, hogy olyan sűrű legyen , mint az igazi.
A zellert és almát aprítógépben kicsire daraboljuk, majd ráöntjük a majonézt.
Gyömbéres palacsinta:
Turmixolunk fele-fele arányban banánt és almát és dobunk bele egy darab friss gyömbért. Turmixolás után kiterítjük és 1 napig aszaljuk.
A tésztára medvehagymát fektetünk, erre jön a töltelék, majd feltekerjük és már lehet is szeletelni.
Tökéletes főétele lehet egy étkezésnek, és ettől az ízvilágtól garantáltan mindenki dob egy hátast!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése