2011. április 10., vasárnap

Cukkini tészta medvehagyma pestóval

Veszprém Megyei Utazás Kiállításon voltam ma és tegnap is, így hazaérve igyekeztem gyors ételeket összehozni.
Még mindig medvehagyma, hiába ezt a kis időt amíg van friss ki kell használni! Fagyasztottam és szárítottam télire így később is előkerülhet, mint egy- egy recept alapanyaga. Most a megunhatatlan cukkinitésztával ettem. 5 perc alatt elkészült.

Cukkini tészta medvehagyma pestóval: 

medvehagymalevelet, mandulát, olívaolajat és kevés inaktív sörélesztőpelyhet jól összeturmixoljuk, majd sóval és borssal ízesítjük.
Cukkini tetejére halmozzuk a pestót és megszórjuk fenyőmaggal.

2 megjegyzés:

ezisén írta...

Ugyan ezt ettem tegnap ::))

Sütő Mónika írta...

:-)Igen írtad, hogy pestóként is teszel el medvehagymát...