Elkészítése: A "tészta" aszalóban készült. Turmixolni kell almát, körtét kis fahéjjal, ezt elteríteni az aszalóban kb 0,5 cm vastagon. Ezt aszaljuk kb. 1 napot akkor ilyen vékony lesz.
Öntet: Kesudió (áztatva), kis víz, kis citromlé, méz és mindezt kis vízzel krémesre turmixoljuk. Ez a töltelék alapja is, csak turmixolunk még hozzá áfonyát.
Töltelék: Kesudió (áztatva), kis víz, kis citromlé, méz, áfonya turmixolva.
Öntet: Kesudió (áztatva), kis víz, kis citromlé, méz és mindezt kis vízzel krémesre turmixoljuk. Ez a töltelék alapja is, csak turmixolunk még hozzá áfonyát.
Töltelék: Kesudió (áztatva), kis víz, kis citromlé, méz, áfonya turmixolva.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése