2010. december 20., hétfő

Tisztítják a vizet? Nem!

Tisztítják a vizet ?
Nem!
A vízművek mindenütt csak bizonyos minimum-szabványnak megfelelően kezelik a vizet. Készleteinket azonban több mint 60 000 különféle vegyi anyag szennyezi. Rendkívül nehéz és költséges valamennyit kivonni a jelenleg használt, elavult és gyengén finanszírozott vízszűrő rendszerekkel. A Természetvédelmi Tanács (Natural Resources Defense Council) friss jelentése szerint üzemeink több mint kétharmada elavult.
A vízügyi mérnökök vonakodnak bevallani ezeket a gondokat. Megteszik, amire a rendelkezésükre álló víztisztító eszközökkel képesek. Egy átlagos víztisztító üzem mintegy 30-40 vegyi anyag jelenlétét képes vizsgálni, és ennek nagyjából a felét, kb. 20-at próbál meg kiszűrni (A teljesítmény 60.000-ből 20). A fennmaradó 59 980-féle vegyszer akadálytalanul bejuthat a szervezetünkbe.
Sokszor még az is ott marad, amit megpróbálnak eltávolítani. A vízművek ráadásul még mérgező anyagokat is adagol a vízhez, például klórt és alumíniumot, olyan vegyi anyagokat, amelyeknek a szervezetünkben semmi keresnivalójuk. A klórozás a járványok megelőzésének elavult módszere.
(forrás www.kristalytisztaviz.hu)

Mi a megoldás? Ha teheted vegyél fordított ozmózisos víztisztítót vagy desztillálót, ha erre nincsen lehetőséged akkor a szénsavmentes ásványvíz jobb a csapvíznél.

Nekünk 3 éve anyuméknak 8 éve van fordított ozmózisos víztisztító. Mi ezzel a vízzel főzünk és ezt isszuk. Szuper, mert ettől nem keletkezik vízkő és jó érzés tudni, hogy legalább az általunk elfogyasztott víz tiszta, egészséges, és felszedi ,kimossa belőlünk azt, amire nincs szükségünk. 

Nincsenek megjegyzések: