2010. december 13., hétfő

Ajándék ötlet


Ajándék ötlet: Karácsony előtt sokat gondolkodunk azon, mi lehetne a legjobb ajándék szeretteinknek? Én szívem szerint mindenkinek egészséget és hosszú életet vennék, na de nem ilyen egyszerű:-( 
Akkor próbáljuk meg mind ezt valahogy máshogy. Egy kis kényeztetés, átállás az egészséges életmódra...
Egy ideje kidobtam a tusfürdőket, samponokat. Csak rá kell pillantani az összetevőkre és már elretten az ember! Gondoljunk csak bele, mi történik, ha felteszünk egy nikotin tapaszt. Bőrünkön át bejut a cucc a szervezetünkbe! Akkor vajon ha azt ami arra a tusfürdőre, samponra van írva, magunkra kenjük, az nem olyan mintha „meginnánk”?
Nos mi lehetne jobb ajándék, mint egy finom hazai szappan, ami garantáltan természetes alapanyagokból készül (shea vaj, oliva olaj, kókusz olaj, levendula olaj...). (www.mannaszappan.hu)
Hölgyek isteni krémeket kreálhatnak shea vajból, kakaó vajból, illatos olajokból. És, hogy igazán szép és kívánatos legyen az ajándék, lehet mellé tenni egy luffaszivacsot, vagy masszázs kefét, masszázs olajat. Ezt is lehet házilag készíteni oliva olajhoz csepegtetni néhány csepp levendulát és kész a nyugtató masszázs olaj, és talán lesz is idő kipróbálni a 2 ünnep között:-)

Nincsenek megjegyzések: